Poppy Ultisi Nasıl Kullanılır?

Mesela ortalarda ampüte gibi dolanıyorsun ve takımın geride olmasına rağmen savaaşş, kaaan, vahşeet diye çığırıyor e sende bu durumda ne yapacaksın? Mecbur katılacaksın. Ama nasıl?

-Takım olarak gerideyseniz-

1) Karşı takım allah allah diye hücum nidaları atarak size doğru geliyor bu durumda kobrayı yerinden çıkarıp sallayacaksın ve 'gelmeyin çok pis olur bak haaa' diyeceksin, baktın hala geliyorlar kobrayı apc veya adc ye vurmaya çalış, ha baktın vuramıyorsun  geçilemez olan hayvan gibi tank olan elemanlara vur ki karşı takımın taşıyıcıları  'allah allaaah' diye bağırırken 'pardon abi' konumuna geçsinler. Sen de vurun kahpeye diye arkadaşlarına bağır ve savaşı kazanın.

2) W'yu adam kovalamak için değil takımında hasar çıkaran elemanların daha hasar çıkarmadan patates olmalarını engellemek için onları korumak adına kullan. örnek; hava da bacaklarını ayırarak cennet benim ayaklarımın altında diyip adc'ne uçan lee sin'e "senden büyük Allah var ulaaan' diyerek hak duvarını aç ve E ile stunla.

-Takım olarak öndeyseniz-

1) Team fightları  sen ya da top lane başlatacak.Mid lane de Cüneyt arkın varsa o da olabilir.

A) Sen başlatacaksan: Doğru anı bekle, hayattaki tek hakiki mürşitin zart diye eriteceğiniz karakterleri duvara şlak diye yapıştırmak olsun.

B) Top Lane başlattıysa: Üsttekinin aynısı.

C) Cüneyt Arkın başlattıysa: Cüneyt'e engel olabilecek kişileri ondan uzak tutmaya çalış ki işini yapabilsin.

2) Takımca öndesiniz, rahat oyun geçiriyorsunuz peki ultiyi nasıl kullanacağım? Kullanma. Zaten bu durumda herkesi kesebilecek güçtesiniz kobrayı masaya vurmaya gerek yok.

!! Amma velakin, karşı takım da sizin rahat davranmanıza engel olan birisi varsa sadece havaya uçur ve 'sağa sıra gelecek oğlum' diye bağır. Diğerlerini kes !!

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »

1 yorum:

yorum