Dominations Dünya Savaşı(World War)

Dominations Dünya Savaşı Hakkında Merak Ettikleriniz


Dünya savaşını kim başlatacak?
Dünya savaşı lider ve yardımcı lider tarafından başlatılabilir.
Dünya savaşına nasıl girebilirim?
1.Dünya savaşına girebilmeniz için Command Post'u kurmanız gerekmektedir
Command Post
Command Post
Bu inşaat için fazla bir bekleme süreniz yoktur.Savaşın ödüllerini de burdan alacaksınız.











2.Alliance'ınıza girerek üye listesinin bulunduğu sayfanın üst kısmında kırmızı olarak bulunan WAR! seçeneğini aktif etmelisiniz.WAR! yazısına tıklayın gelen ekranda IN demelisiniz.Böylelikle aktif olacaktır.Eğer yeşilse zaten aktiftir bunu yapmanıza gerek yok.










Dünya savaşına kimler girebilir?
Dünya savaşına girecekleri lider ya da yardımcı lider belirler.WAR! aktif olanlar ve Command Post'u kuranlardan seçilir bu kişiler.

Dünya savaşına kaç kişi katılacak?
Dünya savaşına katılacak sayıyı yine lider ya da yardımcı belirler.5in katları olacak şekilde en az 10,en fazla 50 kişi katılabilir.

Savaş ne kadar sürecek?
Savaş hazırlık günü 24 saat,savaş günü 24 saat olmak üzere 2 gün sürecektir.

Savaşta amaç nedir?Kazanmak için ne yapmalıyım?
Amaç en fazla yıldızı toplamaktır.Savaşı en fazla yıldız toplayan alliance kazanacaktır.Normal saldırılarınızdan da hatırlayacağınız üzere yüzdesel olarak 1den5 yıldıza kadar kazandığımız savaştan yıldız alıyoruz.
Eğer son 2dkya girmeden anabinayı yıkmayı başarabilirseniz 2 yıldız garantidir.Savaştaki başarı %50 sağlanırsa 1 yıldız,%75 başarı sağlanırsa 1 yıldız daha,%100de de aynı şekilde 1 yıldız daha alarak 5 yıldıza ulaşırsınız.Unutmayın son 2dkya girmeden rakibin anabinasını yıkabilirseniz Quick Victory bonusunu alabilirsiniz.Eğer Quick Victory elde edemezseniz %100 başarı sağlasanız bile 4 yıldızda kalacaksınız.
Bu söylediklerimiz rakibe saldırırken geçerliydi.Defansta da buna göre önlemimizi alalım.Özellikle rakibin 1 tane fazladan yıldız almasını istemiyorsak ana binamımızı mutlaka korumalıyız.

Savaşta kaç saldırma hakkımız olacak?
Her Alliance üyesinin 2 saldırma hakkı vardır.



Share this

Related Posts

Previous
Next Post »